FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

I går var det søndag, og min yndlings beskæftigelse på en søndag er at lave min egen hjemme spa, hvor jeg eksempelvis tager hårkur i, ansigtsmaske på, farver øjnbryn og vipper og rigtig får gjort mig klar til den nye uge. I den forbindelse har jeg afprøvet de her to bodyscrubs, som jeg har planer om skal hjælpe mig med at overleve vinteren !!

Jeg har altid været vild med tanken om at bruge produkter, som jeg i princippet kan spise… med det menes altså at bruge produkter kun med gode og naturlige ingredienser, helt uden tilsætningsstoffer, som de fx. også gør meget i, i LUSH. Det får man altså lige præcis i de her bodyscrubs, som samtidig er et super godt og billigt alternativ til diverse scrubs, du kan købe i butikkerne 😉

her

BODYSCRUB MED CITRON

Det skal du bruge:

1½ dl sukker

½ dl kokosolie

1½ spsk friskpresset citronsaft


Det er super nemt! Du skal bare blande hele molevitten sammen og derefter skrubbe amok. Da skrubben som udgangspunkt kun indeholder sukkeret kan du derfor også bruge den i ansigtet, bare sørg for at være forsigtig, så huden ikke bliver skadet.

Skrubbens funktion:

Sukkeret vil eksfoliere og dermed skrubbe skidt og døde hudceller af, mens citronen vil fungere som en mild peeling. Olien vil fugte huden, så den efterfølgende vil være blød og frisk uden tør vinterhud.

BODYSCRUB MED KAFFE

Det skal du bruge:

1 dl sukker

1 dl malede kaffebønner

2 spsk olivenolie

3 spsk kokosolie


Ligeledes super nemt! Bland igen hele molevitten sammen og så er du klar til at gå igang – du kan evt. tilføre 1,5 spsk havsalt, hvis du vil bruge den til fødderne, da det er en del grovere og derfor mere effektivt. Da skrubben som udgangspunkt kun indeholder sukkeret kan du derfor også bruge den i ansigtet, bare sørg for at være forsigtig, så huden ikke bliver skadet.

Skrubbens funktion:

Skrubben eksfoliere og fjerner skidt og døde hudceller. Den hjælper desuden på appelsinhud, da koffeinen virker vanddrivende og derfor kan reducere udseendet. Derudover fugter både kokos- og olivenolien, sammen med olien i kaffebønnerne, huden, hvilket efterlader den babyblød !!

 

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Share: