FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

……Ja, det kan man nok egentligt sagtens, vil mange (inklusiv min fornuft til tider) nok mene, meeen det vælger jeg så højt og helligt at ignorere !!

Jeg vælger altså istedet at tro på, at når folk siger “money can’t buy happiness”… så er det altså fordi, at de ikke ejer nok nips, der kan stå rundt omkring og se fint ud og gøre dem glade i låget 😛 Apropos glad i låget, så er det lige hvad jeg er i dag! Jeg har nemlig været på rov, for at høste mig en masse fint, fint, FINT nips, som jeg kan gå og nyde at kigge på. Må indrømme at den ellers ret så spontane indkøbstur tog en smule overhånd.. der må jeg altså nok bare erkende, at min mor og jeg ikke er det bedste makkerpar, når det kommer til at tale hinanden fra at købe pynteskål nummer 71531936… “Ej! Den kan da sagtens lige bruges til et par mandler sammen med en kop te” 😛

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det endte så altså alligevel med at blive til et par planter, lidt skåle, et par lyskæder, et krus, et fad, et par glaskugler, en god slat bloklys (stort set hele molevitten kan ses på billederne) og så selvfølgelig lidt te, jeg kan sidde og nyde, mens jeg nyder mine indkøb  😉 Jeg fik dog også købt en sidste måske lidt (MEGET) alternativ ting, som jeg endnu vil holde hemmelig, men som jeg lover at jeg nok snart skal afsløre i et andet indlæg. Dog kan jeg kan sige så meget, at hvis du er til Candy Cane Lane i New Girl (som jeg måske er alene om at have set på repeat?), Home Alone eller Fars Fede Juleferie… så vil du elske den lige så meget som mig 😛

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Share: