FØLG MED VIA BLOGLOVIN’

Jeg har allerede snakket en del om min tørre, tørre vinterhud og mine røde æblekinder her på bloggen. Røde kinder har jeg haft, så længe jeg kan huske… dog ikke på den der fine, feminine måde, men nærmere på en jeg-har-drukket-lidt-for-mange-øl-måde  😛 Det kommer specielt, når jeg fjerner makeup eller en ansigtsmaske, og altså nok som en form for irritation.. hmm, men hvertfald bestemte jeg mig for, at forsøge at gøre noget ved det !!

Jeg tænkte derfor, at første step måtte være at forsøge at få min hud ordentligt gennemfugtet. Jeg startede derfor med en helt basic økologisk mandelolie, som var dejlig og fungerede lidt som erstatning for en creme, men som ikke helt gjorde nok. Jeg erfarede derfor (efter store mængder blog posts, youtube videoer og artikler), at det nok var en serum jeg skulle have fat i. SÅ efter  lang tid i Matas, og med en serum der fjerner mine røde kinder i den ene hånd, og en der fugter huden i den anden, fik Matas-damerne overbevist mig om denne helt tredje (og selvfølgelig dyreste).

Serumen hedder præcist Advanced Night Repair, er fra Estée Lauder (kan købes HER) og kan fåes i både 30 og 50 ml. Jeg købte 30 ml, både fordi jeg gerne vil teste den, inden jeg investerer i den helt store, men også fordi, den koster en formue – hvis i spørger mig 😛 Med et gavekort og lidt optjente Matas point fik de, og jeg, dog overtalt mig til, at det var en god investering.

Jeg har nu brugt den tre nætter, og kan derfor ikke rigtig komme med min vurdering endnu. Da det trods alt er endnu et step i min (ellers ret så basic) “skincare” rutine, er det et ret så overkommeligt et af slagsen. Der skal bare påføres ca. 4 dråber inden ansigtscremen, og så er du good to go  – derfor umiddelbart noget jeg godt vil kunne overkomme at overholde i fremtiden! Desuden skulle denne sag gerne holde i 3-4 mdr (så lad være med at gange det op til et års forbrug) 😛

Jeg vender tilbage med min vurdering, når jeg har brugt den i et stykke tid, hvor jeg fortæller jer, om jeg synes, den er pengene værd !!

pc060802-redigeret

pc060810-redigeret

pc060812-redigeret

pc060814-redigeret

FØLG MED VIA BLOGLOVIN’

Share: