FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

…. En talemåde jeg ikke er den største tilhænger af, hverken når det kommer til størrelsen på min dessert, mængden af fine krus i min samling men nu heller ikke når det kommer til procentdelen af mit værelses overfladeareal, der er dækket af lyskæder. Men altså… kan det blive for meget? Jeg er stadig i en “mere vil have mere” fase, som jeg altså godt kan konstatere så småt begynder at blive lidt kritisk, da jeg faktisk er ved at løbe tør for væk- og hyldeplads, til at smide mine 7 milliarder lyskæder på… så måske jeg bare skulle til at tage det lidt roligt?

Min nyeste til samlingen er den som ses på billederne, som går inder navnet “istapper” (øh, JA TAK), og må nok også indrømme, at jeg allerede der var solgt. Oven i det kostede herligheden kun 99 kr (igen solgt), og var samtidig af den helt sjældne art, der både har gennemsigtig ledning OG skal smides i stikkontakten, hvilket var endnu en af mine mange gode grunde til ikke at efterlade den. En mindre detalje er så, at den faktisk er beregnet til udendørs brug.. hvilket altså nok har noget at gøre med det lidt akavede størrelsesforhold mellem den og den ellers ret så store væg 😛

…..Men må nok hellere erkende, at jeg nok allerede nu ved, at Salling-i-juletiden-looket stadig er mit hemmelige mål… tror jeg har noget meget lidt smagfuld, diskret og elegant amerikansk jul, jeg skal have ud af systemet 😛

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Share: