Halløj derude !!

Her er indlægget, der tager jer med på et dyk i min rodede makeup taske (som i øvrigt er fra Søstrene Grene, hvis nogle skulle undre sig). Kan ikke finde ud af om det er hyggeligt eller vildt kedeligt at læse om, men da jeg selv er den freakede type, der elsker at læse lignende indlæg, tænkte jeg, at jeg alligvel ville give det et skud !

Ps. Det skal lige siges at alt makeup blev tørret af inden det skulle pose for mit kamera.. det ser på ingen måde sådan ud i virkeligheden, er desværre langt fra sådan et menneske..

nytbillede

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Første punkt på listen (eller nok nærmere i bunken) er denne fine, fine læbestift fra MAC. Farven hedder Mocha, og er en af de der rigtig flotte, lidt mørkere, læbe-farver (hint: med en læbe-farve menes der, en farve der har stort set samme farve som læberne, bare flottere) og altså derfor meget naturlig. Den er dog bevidst en mini smule mørkere end læben, da jeg har brugt den til meget langsomt at træne op til de helt mørke farver (tør ikke), fordi jeg synes, at det er SÅ flot !! (165 kr)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Derudover har jeg min L’Oreal true match foundation. Tja, altså det er en foundation, og den er ganske udemærket.. de siger mig godt nok ikke rigtig så meget, den skal egentligt bare være god og kunne dække mine kroniske røde kinder en smule uden at tørre min hud ud (og så er den billig) 😛 (ca. 110 kr)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så har jeg sørme også en bette blush i mærket Organiqs og farven Rose No. 048.. super fin, og synes det ser så flot ud til andre piger !! Meeen som sagt har jeg seriøse æblekinder (inklusiv den røde farve altså), så der er ikke rigtig det store behov fra min side, men altså, en sjælden gang imellem kan jeg da alligevel ikke dy mig.. det virker bare så fjollet at dække den ene røde farve, for så at påføre en ny bagefter 😛

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til gengæld vil min sindssygt vinterblege hud og jeg helst ikke undvære den her fætter, som jeg købte herre billigt i en eller anden kosmetik forretning i Kroatien, og derfor ikke rigtig kan sige så meget andet om end at den er nice (ikke en kæmpe hjælp fra min side) !! Men den har bare ikke de der trælse orange undertoner som en bronzer rigtig ofte har, hvilket bare er et KÆMPE plus i min bog !!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz.. jaaasss !! Den er bare hammer GOD til enhver øjenbryns-optegnings-spasser (læs: mig), den koster til gengæld en mindre formue, hvis i spørger mig… ej, men jeg plejer at købe den når jeg er på ferie, for der føles ens penge alligevel bare som Monopoly penge – er jeg virkelig den eneste, der har det sådan?? Men er helt vildt glad for den, og har brugt den i ca. 3 år efterhånden.. den får det bare til at se rigtig naturligt ud, hvilket jeg er ret stor fan af ! (200 kr)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det her er så et nyt medlem af klubben, nemlig min Kat von D liquid lipstick i farven Bow n’ Arrow.. og den er SYG !! Elsker, elsker, elsker den.. og så er den det nærmeste, jeg lige pt kommer på en rigtig mørk læbestift, indtil mine nosser er faldt helt ned, heheheheh 😛 En af de mindre fede ting ved den, er at den udtørre læberne ret meget.. hvilket jeg tror på, at man måske bare lige skal vænne sig til, for har alligevel en del liquid lipsticks efterhånden og det gælder i mere eller mindre grad for den alle sammen. Et godt fif er lige at duppe en lille smule læbepomade på inden man tager læbestiften på, dog ikke for meget, for så er det som om at læbestiften ikke rigtig vil “sætte sig fast” og blive den helt rigtige mørke farve. (ca. 140 kr)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så har jeg min Anastasia Beverly Hills Contour Kit, også rigtig god (og psyko dyr man – også købt med Monopoly penge) men som er en, jeg oftest bare bruger, når jeg skal i byen eller lignende. Den bruges til at contourere og highlighte ansigtet, hvilkert for tiden er meget populært, og dermed til at få ansigtet til at se smallere og mere markeret ud og kindbenene til at poppe (550 kr).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En billig brow gel fra Maybelline, der fungerer.. bare til at holde de vilde bryn,  jeg ikke har, på plads og så med en lille smule farve, hvilket er meget smart på en af de der rigtig dovne dage. Den har dog en lidt sjov kugle rund applikator, der til tider godt kan klatte produktet en smule på, hvis ikke man får den tørret ordentligt af på kanten inden, det er dog ikke rigtigt noget problem,  hvis bare man er bevidst om det. (ca. 60 kr)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og til sidst min fancy Too Faced mascara med det lidt atypiske navn – den har været og er vidst stadig helt vildt populær i udlandet, dog nok mest i den “ikke vandfaste” udgave, der har en sart lyserød farve. Ærligt var det nok mest de små regndråber der solgte mig til den, og gjorde at jeg var nødt til at eje den, men faktisk er den også rigtig god, og jeg forstår, hvorfor den er så populær !! (Ca. 170 kr)

Share: