FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

I får lige lidt hyggelige billeder fra min (synes jeg selv) ret så fine, og for den sags skyld meget atypiske morgenmad, fra i fredags. Med atypisk menes forresten, at det er 1 ud af 100 gange at jeg (specielt om morgenen) indtager noget der ser flot ud 😛 Havde bare en af de der vildt hyggelige og afslappede overskudsmorgener, hvor jeg både fik bagt endnu en af mine snaskede kanelsneglekager (HER), gået i bad, pakket en stor taske til min weekend i Århus og lavet ultra fin og også rigtig velsmagende morgenmad 😉

Netop fordi det sker så sjældent, tænkte jeg at jeg lige ville tage et par billeder og dele med jer.. og så vil jeg krydse fingre for, at i får præcis sådan en dejlig og rolig morgen, i morgen – selvom jeg godt ved at de er sjældne på en mandag 😛

I tilfælde af at nogle skulle blive nysgerrige efter en opskrift, er den ultra simpel – sådan virkelig! Det er bare en hel banan og en håndfuld jordbær med en spsk vaniljeskyr og lidt vand, easy peasy 😉 Og så har jeg bare smidt lidt ristede solsikkekerner og mandler, chiafrø og havregryn på toppen!

pb240594-redigeret

pb240598-redigeret

pb240599-redigeret

pb240589-redigeret

pb240600-redigeret

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Share: