FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

I dag er det mandag, skide koldt og blæsende, evigt mørkt udenfor og jeg skyder en uge med pms og selvynk igang med et fjæs som på billedet og en kaffe på størrelse med mit hoved. Weekenden har ligesom bare været alt for kort, og er simpelhent ikke allerede klar på mandag! Der skal hvertfald herre meget kaffe til, men i det tilfælde er det selvfølgelig ret belejligt at arbejde på en cafe, hvor jeg frit kan drukne mig i tripple shot cappuccinoer (eller hvad søren sådan nogle nu hedder i flertal).

Har forresten på ingen måde ret til at klage, eftersom at jeg først skal møde klokken 12.oo og kun skal være der 6 timer… det er bare lige det der med at komme op i tempo efter weekenden, ikke? Sender en tanke til alle dem, som allerede er væltet ud af den varme seng, og har trasket ud i kulden for at møde kl. 8 (ISÆR min kæreste, som møder 6.30?!?! shiiit). Nå, men alligevel en herre god mandag til alle der ude.. til trods for at det er mandag 😉

Over and out, hit me mandag !!

Share: