Halli halløj og hu hej første indlæg !!

Så endte jeg alligevel med at trodse min frygt for den eeiijjhh-endnu-en-tøz-med-ENDNU-en-blog-dømmende del af befolkningen, hvilket især indbefatter den del af mit “hood” (swag), der ved hvem man er, men ikke rigtig kender en, men som… ja, jeg tænker at i nok ved hvilke overvejelser jeg refererer til 😛 Først og fremmest skal det lige siges at jeg er helt vildt nyudklækket i denne wordpress verden, og også 99,9 procent i bloggerverdenen med min 7. klasses “heeeej bloggen” debut, der selvfølgelig ikke skal undlades, som eneste undtagelse. Med det er en af de mange frynsegoder da, at jeg ikke kan finde ud af at indsætte noget så enkelt (skulle man tro), som en ordentlig gul smiley, og det må derfor lige være de gode gammeldags til en start 😉

Nå men altså… det ligger jo lidt i kortene, at der i sådan et debut indlæg, gerne skal stå en smule om mig, så det skal i da få:

  • Jeg er 19 år og blev i sommers student på STX, juhu! Der til skal lige siges at jeg til trods for de tre år på gymnasiet stadig er en spasser til at sætte komma (håber i kan bære over med mig), og derudover, at jeg nok aldrig får lært at stave “interessant” uden autocorrect, damn it !
  • Nogle (inklusiv min fornuft) vil nok mene, at jeg hører en usund mængde julemusik på nuværende tidspunkt.
  • Jeg har lige købt en lamapyjamas. Ja. En pyjamas fuldstændig dækket af samtlige lamaer, og jeg elsker den allerede.
  • Jeg ELSKER regnvejr.
  • Jeg elsker reklamer for diverse forkølelses-gå-væk-ting. Eksempelvis den gamle for halls, med rundsavsklingen i halsen på ham den lille blå mand, som så bliver smurt af bolsjet og forsvinder. Får helt lyst til at blive forkølet så jeg kan spise dem og blive lykkelig, tihæ. Magien går så alligevel lidt af det når jeg så rent faktisk bliver forkølet.
  • Elsker muligvis min hund lidt for meget.
  • Bliver så glad når jeg ser alverdens fragtbiler !! Er selv ret så utålmodigt anlagt, så track and trace bliver opdateret mindst 6949736 gange dagligt, når jeg venter en pakke. Det hænger nok lidt sammen med, at jeg åbenbart er ret så pjattet med tanken om alle de mennesker, som mig, som jeg nu ved om lidt bliver herre glade fordi de får deres pakke 😛
  • Jeg får sådan lidt ondt i hjertet når jeg ser gamle mennesker, fordi jeg bare synes at de ser så søde ud… til trods for at nogle er af den type, der kronisk får det forkerte ben ud af sengen 😛
  • Jeg arbejder fuldtid på verdens HYGGELIGSTE cafe, hvis jeg selv skal sige det altså.. og det er jeg helt tosset med !!
  • Jeg har måttet opgive, at forsøge at se introen til “Up” med ham den gamle mand og hans kones liv, uden at hyle !!

Ej og så passede det lige med 10 facts !! Nå, men lidt facts og særheder om mig til at lægge ud med, kan man vel ikke gå helt galt i byen med.. så her var de, og så vender jeg tilbage lige om snart 😉

Rigtig god dag til jer/dig, der måske skulle ske at dukke op et sted der ude.. ude.. ude.. og læse med !!

……Ellers så hvertfald til min mor, hehe.

img_3323

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Share: